Florida: Prije 18 godina je ukradena iz porodilišta, a onda je saznala ko su joj biološki roditelji

Zove se Kamiyah Mobley, a policija iz grada Walterboro u Južnoj Karolini je zbog sumnje da je odgovorna za otmicu djeteta uhapsila 52-godišnju Gloriju Williams. Kamiyah Mobley je godinama živjela pod drugim imenom i vjerovala da je gospođa Willimas zapravo njena majka

Kamiyah Mobley kao dijete i danas (Foto: Kancelarija šerifa Jacksonville)

Zove se Kamiyah Mobley, a policija iz grada Walterboro u Južnoj Karolini je zbog sumnje da je odgovorna za otmicu djeteta uhapsila 52-godišnju Gloriju Williams.

Kamiyah Mobley je godinama živjela pod drugim imenom i vjerovala da je gospođa Willimas zapravo njena majka, piše “Jutarnji list”.

Nakon što je policija DNA testom ustanovila njen pravi identitet, obavijestili su biološke roditelje Kamiyah Mobley, o čijoj su otmici tokom godina dobili više od “2.500 dojava”. Jedna od tih je prošle godine napokon urodila plodom i pomogla da se slučaj riješi.

Sada je na žrtvi da odluči kada će kontaktirati svoju biološku porodicu, poručili su iz kancelarije šerifa u gradu Jacksonville na Floridi.

“Ona je smatrala da se nešto možda dogodilo, ali… Možete da zamislite kako joj je sad kad mora da prihvati vijest”, rekao je šerif Mike Williams. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!