Kiev Reporter: Nemanja Ristić blizak sa ruskim vojnim atašeom u Beogradu

“Fotografija na kojoj je Ristić sa atašeom za odbrambena pitanja pri ruskoj ambasadi u Beogradu, Kolom Andrejem Kindjakovim, do sada nije objavljivana. Kako kaže Vencislav Bujic, neuspješni terorista i ruski vojni ataše su u prilično bliskim odnosima”, objavila je novinarka Ksenija Kirilova u svom članku “Snaga i slabost ruskih specijalnih službi”

Nemanja Ristić sa Kolom Andrejem Kindjakovim (Foto: KIEVREPORTER.COM)

Navodni učesnik pokušaja državnog udara u Crnoj Gori i član radikalne organizacije Zavetnici, Nemanja Ristić, ostao je u kontaktu sa ruskim vojnim atašeom u Srbiji, Kolom Andrejem Kindjakovim, objavila je novinarka Ksenija Kirilova u svom članku “Snaga i slabost ruskih specijalnih službi”.

“Fotografija na kojoj je Ristić sa atašeom za odbrambena pitanja pri ruskoj ambasadi u Beogradu, Kolom Andrejem Kindjakovim, do sada nije objavljivana. Kako kaže Vencislav Bujic, neuspješni terorista i ruski vojni ataše su u prilično bliskim odnosima”, piše Kirilova, prenosi Kiev Reporter.

Portal vijesti.me podsjeća da je Ristić ranije objavio fotografiju sa ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejom Lavrovim.

Na sajtu Interpola objavljene su potjernice za srpskim državljanima Nemanjom Ristićem (43) iz Beograda i Predragom Bogićevićem (47) iz Kragujevca, osumnjičenim za djela terorizam u pokušaju i stvaranje kriminalne organizacije u Crnoj Gori.

Crnogorsko tužilaštvo smatra da su Rusi Eduard Vladimirović Širokov i Vladimir Nikolajević Popov, zajedno sa srpskim državljanima, organizovali kriminalnu grupu od koje su tražili i ubistvo tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!