Podnio ostavku: Milo Đukanović više nije poslanik

“Obavještavam Vas da podnosim ostavku na dužnost poslanika u Skupštini Crne Gore, na koju sam izabran sa liste ‘Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović’”, navodi se u dopisu Đukanovića

Lider Demokratske partije socijalista (DPS) i nosilac liste te stranke na parlamentarnim izborima, Milo Đukanović, podnio je juče ostavku na poslaničko mjesto.

O tome je dopisom obavijestio predsjednika Skupštine Ivana Brajovića.

“Obavještavam Vas da podnosim ostavku na dužnost poslanika u Skupštini Crne Gore, na koju sam izabran sa liste ‘Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović’”, navodi se u dopisu Đukanovića.

O tome su obaviješteni i poslanici tokom današenje sjednice parlamenta koja se održava na Cetinju.

Osim Đukanovića, ostavke na poslaničke funkcije su podnijeli Vladan Vučelić, Zorica Kovačević i Nela Savković Vukčević, prenosi portal rtcg.me.

Državna izborna komisija odrediće ko će zamijeniti ove poslanike.

Poslanici su na početku zasjedanja verifikovali mandat novim poslanicima Mihailu Anđušiću, Miomiru M. Mugoši, Dragutinu Papoviću, Nadi Drobnjak, Petru Smoloviću i Petru Porobiću.

Oni će zamijeniti poslanike Demokratske partije socijalista koji su ranije podnijeli ostavke zbog izbora u Vladu. To su Suzana Pribilović, Predrag Bošković, Nikola Janović, Milutin Simović, Duško Marković i Mevludin Nuhodžić.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!