Donald Tramp počasni građanin albanskog grada Kamza

U odluci je Tramp pohvaljen, jer je “ponudio najbolju nadu za sve Amerikance koji se s pravom osjećaju izdanim od političke klase”. Kamza je grad poznat po ulicama nazvanim po svjetskim gradovima i ličnostima. Gradonačelnik Dželjalj Mziu, iz opozicione Demokratske partije desnog centra, postavio je na svom profiliu na Fejsbuku jednu pored druge fotografije sebe i Trampa, na kojima obojica pokazuju znak pobjede

Foto: Facebook

Albanski grad Kamza proglasio je novoizabranog predsjednika SAD Donalda Trampa za počasnog građanina.

Gradska skupština jednoglasno je u srijedu glasala da Tramp, “revolucionarni model novog demokratskog poretka, ekonomski stručnjak, spoljnopolitički pregovarač, oštrouman komunikator i lider modernog vremena”, postane počasni građanin tog grada, koji je nadomak Tirane.

U odluci je Tramp pohvaljen, jer je “ponudio najbolju nadu za sve Amerikance koji se s pravom osjećaju izdanim od političke klase”.

Kamza je grad poznat po ulicama nazvanim po svjetskim gradovima i ličnostima. Gradonačelnik Dželjalj Mziu, iz opozicione Demokratske partije desnog centra, postavio je na svom profiliu na Fejsbuku jednu pored druge fotografije sebe i Trampa, na kojima obojica pokazuju znak pobjede. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!