Tragedija u Leksingtonu: Ubijena ćerka sprintera Tajsona Geja

Policija je našla jedno vozilo i ispitala dvije osobe, a i dalje traje potraga za drugim autom, navedeno je u saopštenju. Portparol policije je saopštio da policija ne vjeruje da je Triniti Gej bila u nekom od tih vozila. Lokalni mediji navode da je djevojka prebačena u bolnicu, gdje je preminula

Petnaestogodišnja ćerka američkog olimpijca Tajsona Geja ubijena je u pucnjavi u Leksingtonu u Kentakiju, saopštila je danas policija.

Policija u Leksingtonu je saopštila da su policajci otišli na parking kod restorana blizu studentskog grada Univerziteta Kentaki jutros oko četiri sata, pošto su očevici prijavili razmjenu vatre u koju su bila umiješana dva vozila.

Policija je našla jedno vozilo i ispitala dvije osobe, a i dalje traje potraga za drugim vozilom, navedeno je u saopštenju, piše “Blic”.

Portparol policije je saopštio da policija ne vjeruje da je Triniti Gej bila u nekom od tih vozila.

Lokalni mediji navode da je djevojka prebačena u bolnicu, gdje je preminula.

U policijskom saopšenju se samo navodi da je maloljetnik koji je pogođen na mjestu pucnjave odveden privatnim vozilom u univerzitetsku bolnicu i da je kasnije proglašen mrtvim.

Gej, koji je iz Leksingtona, potvrdio je smrt svoje ćerke za lokalnu televizijsku stanicu.

On se takmičio na prethodne tri Olimpijade, a njegova ćerka je takođe bila sprinter. Gej je na Olimpijadi u Londonu 2012. godine osvojio srebrnu medalju u 4×100, koja mu je, međutim, kasnije oduzeta zbog dopinga.

Foto: Facebook

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!