Ana i Švajni posjetili Kalamperoviće u Mrkojevićima!

Nakon ručka u Dobroj Vodi, Ana i Švajni su sa domaćinima posjetili i Veliki Pijesak, gdje su proveli nekoliko sati. O ovoj posjeti svjedoči i fotografija postavljena na Instagramu na kojoj se vide Ana, Švajni, Elvir Eki Kalamperović i njegova supruga Jasmina u restoranu

Na turističkoj mapi Crne Gore Bar nije upisan kao “celebrity” destinacija, tako da je dolazak slavnih ličnosti u taj grad poseban događaj, tim više kada se radi o najpoznatijem sportskom bračnom paru današnjice!

Kako saznaje portal jedro.bar, najljepša teniserka svijeta Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger, doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Njemačke, posjetili su u nedjelju Mrkojeviće i u restoranu “Kalamper” u Dobroj Vodi podjednako uživali u dobroj domaćoj kuhinji, prelijepom pogledu i druženju sa domaćinima.

Nakon ručka u Dobroj Vodi, Ana i Švajni su sa domaćinima posjetili i Veliki Pijesak, gdje su proveli nekoliko sati.

O ovoj posjeti svjedoči i fotografija postavljena na Instagramu na kojoj se vide Ana, Švajni, Elvir Eki Kalamperović i njegova supruga Jasmina u restoranu.

Elvir Kalamperović za Jedro nije želio da komentariše detalje posjete, ističući da poštuje privatnost svojih gostiju koji od prošlog petka borave na kratkom odmoru u Crnoj Gori.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!