Stravičan udes: Poginuo Slavko Baković (24), kandidat za poslanika i predsjednik Savjeta mladih DPS-a Herceg Novi

Ksenija Brković (24) je u komi i prevezena je u Klinički centar u Podgorici. Sa lakšim povredama su prošli Uve Hasani (30), Aldon Faći (22), A. T. (16), Mladen Crnogorac (35) i Anes Hajlovac (27)

Oko 14 časova u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica – Nikšić poginuo je Slavko Baković (24).

Ksenija Brković (24) je u komi i prevezena je u Klinički centar u Podgorici.

Sa lakšim povredama su prošli Uve Hasani (30), Aldon Faći (22), A. T. (16), Mladen Crnogorac (35) i Anes Hajlovac (27).

Prema riječima direktora nikšićke bolnice dr Ilije Ašanina, svi su imali lakše povrede i nakon ukazane pomoći su pušteni kući.

U udesu su učestvovala dva putnička automobila, kombi i teretno vozilo. Stradali Baković je upravljao vozilom marke reno klio (PG BH 944), dok je Radovan Žunjic, koji je prošao bez povreda, upravljao renom modus (PG FP 988).

Za upravljačem kamiona Man (T93-M-948) bio je Ajdin Senaid (40) iz Visokog, dok je za upravljačem kombija reno trafik (A57-M-802) bio Mladen Crnogorac iz Pala.

Saobraćaj je od oko 14 sati, kada se dogodila nesreća, bio zatvoren u oba pravca i vozila su usmjeravana na alternativni put preko Pandurice, koji je jedno vrijeme takođe bio blokiran, piše portal vijesti.me.

Saobraćaj na putu Podgorica-Nikšić uspostavljen je oko 19 časova.

Baković je bio kandidat za poslanika Demokratske partije socijalista i predsjednik Savjeta mladih DPS Herceg Novi.

Konvencija liste “Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović”, koja je trebalo da bude održana danas u Plužinama, odgođena je zbog tragične smrti Bakovića.

“Zbog tragične smrti našeg Slavka Bakovića, kandidata za poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore i predsjednika Savjeta mladih DPS Herceg Novi, partija je odlučila da odloži za danas zakazanu konvenciju liste ‘Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović’ u Plužinama”, kaže se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!