Policijska akcija: Umjesto tate policajca koji je preminuo, sina su prvog dana u školu povele njegove kolege

Bivši policajac Justin Scherlen je tokom jedne od policijskih akcija zadobio teške povrede i nakon brojnih komplikacija preminuo. Ipak, njegovi prijatelji nisu zaboravili na Justinovu porodicu, pa se i dalje trude da im budu prava podrška. Zato su odlučili da njegovom sinu Jacksonu prirede dan za pamćenje

Iznenadna očeva smrt ostavila je neizbrisiv trag na ovom dječaku, ali tatini prijatelji su odlučili da mu bar malo olakšaju gubitak roditelja.

Prvi dan osnovne škole za svakoga je veliki događaj o kojem se cijelog života priča, a jedna od najbitnijih stvari je – da su mama i tata uz vas. Iako se u dobi od osam godina većina trudi da budu “veliki”, istina je da svima još treba podrška roditelja.

Međutim, piše portal ekstremno.net, bivši policajac Justin Scherlen, nažalost, nije doživio prvi dan škole svog sina Jacksona. Tokom jedne od policijskih akcija Justin je zadobio teške povrede i nakon brojnih komplikacija je preminuo.

Ipak, njegovi prijatelji nisu zaboravili na Justinovu porodicu, pa se i dalje trude da im budu prava podrška. Zato su odlučili da njegovom sinu Jacksonu prirede dan za pamćenje. Jednim jednostavnim potezom pokazali su kako izgleda pravo prijateljstvo.

Pogledajte video i pripremite maramice.

Kako bi im se zahvalio ovaj maleni dječačić je odlučio svakog od njih posebno zagrliti:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!