BiH: Vlasnik Lamborghinija svog “ljubimca” zaštitio ćilimima i ćebadima

“A kako zaštititi vašeg skupocjenog četvorotočkaša od ljetnje vreline, pogledajte na sljedećoj fotografiji… To je onaj isti, lijepi, žuti. Fotografiju poslao zabrinuti građanin voljan da pomogne”, bio je komentar uz fotografiju koja je privukla pažnju na Facebooku

Foto: Banjaluka.com

Lamborghini i njegov vlasnik ponovo zabavljaju internet zajednicu u Bosni i Hercegovini.

Nakon što je društvene mreže „preplavila“ fotografija na kojoj vlasnik žutog četvorotočkaša u Lamborghinija sipa gorivo iz kanistera na jednoj od banjalučkih ulica, ovaj zanimljivi dvojac ponovo prikuplja lajkove i šaljive komentare na netu.

Ovoga zabilježena je fotografija koja pokazuje neizmjernu ljubav vlasnika Lamborghinija prema svom žutom mezimcu, piše Banjaluka.com. Fotograsiran je automobil parkiran ispred kuće i pokriven s nekoliko ćebadi.

“A kako zaštititi vašeg skupocjenog četvorotočkaša od ljetnje vreline, pogledajte na sljedećoj fotografiji… To je onaj isti, lijepi, žuti. Fotografiju poslao zabrinuti građanin voljan da pomogne”, bio je komentar uz fotografiju koja je privukla pažnju na Facebooku, prenosi Radiosarajevo.ba.

Prema svemu sudeći, vlasnik automobila nema garažu, pa je na ovaj način odlučio da zaštiti vozilo. Da li od eventualnih nepogoda – kiše i grada, ili se na ovaj potez odlučio zbog bojazni da je njegovom žutom ljubimcu hladno, pitanje je koje je izazvalo lavinu komentara na Twitteru.

“Je l’ to onaj što je sipao iz kanistera’ Sad znamo gdje živi, reci da nije Lauš, molim te“, samo su neki od komentara koji su se pojavili na internetu nakon što je autor ove fotografije „svoje djelo“ postavio na Facebook.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!