Bata Živojinović: “Pomirio sam se s tim što nemam nogu, ostao sam živ”

„Dok nije pričao, nas dvoje smo komunicirali pogledima i stiskao me je za ruku. Sada fino govori i stalno se šalimo. Supruga Lula ga svakodnevno obilazi, oni se ponašaju kao da imaju 16 godina i stalno jedno drugom govore kako se vole. U junu ili julu doći će i njegova unuka Jelisaveta, pa ćemo svi ponovo biti na okupu, osim mog tate”, rekla je Živojinovićeva unuka Dina

Velimir Bata Živojinović (82) ne prestaje da se šali ni onda kad mu je najteže, a najsretniji je kada vrijeme provodi sa svojom porodicom.

Legendarnog glumca juče je posjetila unuka Dina u bolnici „Sveti Sava“ u Beogradu.

Živojinović je preko nje za Kurir rekao da se uspješno oporavlja od amputacije jednog dijela lijeve noge, te da je taj gubitak normalno prihvatio.

“Dobro se osećam, ide nabolje. Pomirio sam se s tim što nemam nogu, ostao sam živ”, kazao je poznati glumac za Kurir, prenosi portal slobodna-bosna.ba.

„Dok nije pričao, nas dvoje smo komunicirali pogledima i stiskao me je za ruku. Sada fino govori i stalno se šalimo. Supruga Lula ga svakodnevno obilazi, oni se ponašaju kao da imaju 16 godina i stalno jedno drugom govore kako se vole. U junu ili julu doći će i njegova unuka Jelisaveta, pa ćemo svi ponovo biti na okupu, osim mog tate”, rekla je Živojinovićeva unuka Dina.

Ona je dodala da Batu ne posjećuju političari i glumci kako se ne bi uzrujavao, ali da se svakodnevno raspituju za njegovo stanje.

Izvor: Slobodna Bosna

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!