Istraga ubistva pjevačice Granda: Novi pretres kuće Jahovića, pod lupom i njihovi automobili!

Policija je kuću Jahovića pretresla i prije nekoliko dana, kada im je privremeno zaplijenila dva automobila i kamere, koje snimaju nasip po kom je Jelena trčala. Pored  toga, odneti su i neki predmeti iz kuće, kao i obuća. Inspektori su razgovarali i sa ostalim žiteljima ovog dijela Crvenke

Inspektori beogradske policije u petak su ponovo pretresli kuću, radionicu i pomoćne prostorije porodice Jahović u naselju Crvenka, koji su stotinjak metara udaljeni od kanala u kom je 2. aprila pronađeno tijelo pjevačice Jelene Marjanović. Operativci su tako nastavili potragu za novim dokazima, ali i oružjem kojim je mlada žena ubijena.

 

Kako pišu Večernje novosti, policija je kuću Jahovića pretresla i prije nekoliko dana, kada im je privremeno zaplijenila dva automobila i kamere, koje snimaju nasip po kom je Jelena trčala. Pored toga, odneti su i neki predmeti iz kuće, kao i obuća. Inspektori su razgovarali i sa ostalim žiteljima ovog dijela Crvenke.

– U toku je vještačenje dva automobila koja pripadaju Jahovićima, Sahibu i njegovom sinu Senadu – rekao je izvor “Novosti”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!