O kako je lepo biti Toma: Srpski predsjednik smjestio sile Osovine u Prvi svjetski rat!

Vjerovali smo u sebe i natjerali saveznike da nam dozvole da probijemo Solunski front 1918. godine, čime je slomljena kičma silama Osovine i okončan do tada najveći rat u istoriji ljudske civilizacije”, kazao je Nikolić, čime je naveo mnoge da posumnjaju da je propustio mnoge časove još u osnovnoj školi

 

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić povodom stogodišnjice iskrcavanja srpske vojske na Krf i Vido riješio je da pokaže kako dobro poznaje istoriju, ali je usput pobrkao dva svjetska rata.

Vjerovali smo u sebe i natjerali saveznike da nam dozvole da probijemo Solunski front 1918. godine, čime je slomljena kičma silama Osovine i okončan do tada najveći rat u istoriji ljudske civilizacije”, kazao je Nikolić juče na ostrvu Vido.

Izgleda da se predsjednik malo zabrojao i pobrkao svjetske ratove, iako smo ih za sada imali svega dva. Naime, probijanje Solunskog fronta se desilo u Prvom svjetskom ratu, a Nikolić se podsjetio kako je tom prilikom slomljena kičma silama Osovine – koje su učestvovale u Drugom svjetskom ratu, piše portal 24sata.rs.

Inače, ovo nije prvi put da Tomislav Nikolić, poznat i po kupovini fakultetske diplome, izjavama zasmijava građane – portal 24sata.rs podsjeća na neke njegove ranije bisere.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!