Obdukcija pokazala da je tijelo pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović u vodi bilo samo tri sata, policija isušuje kanal

“Kurir” piše da je obdukcija tijela žene pokazala je da je ono u vodi bilo samo tri sata, što direktno ukazuje na to da se preostalih 17 sati nalazilo na nekom drugom mjestu. Policija još nije odbacila sumnju da je pjevačica možda ubijena na drugom mestu, a ne na nasipu u Crvenki, gdje je svakodnevno trčala

Foto: Printscreen

Policija i radnici preduzeća “Srbija Šume” trenutno isušuju kanal u kojem je prije skoro dvije nedjelje pronađeno tijelo ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović u borčanskom naselju Crvenka.

Kako javlja reporter “Blica”, na licu mjesta su radnici “Srbija Šume” koji traktorom i crijevima izvlače vodu iz kanala.

“Kurir” piše da je obdukcija tijela žene pokazala je da je ono u vodi bilo samo tri sata, što direktno ukazuje na to da se preostalih 17 sati nalazilo na nekom drugom mjestu.

Policija još nije odbacila sumnju da je pjevačica možda ubijena na drugom mestu, a ne na nasipu u Crvenki, gdje je svakodnevno trčala, prenosi taj list.

Reporter “Blica” Kako kažu, kiša im dodatno otežava posao, pa nijesu sigurni kada će isušivanje kanala biti završeno.

Reporter “Blica” sa mjesta gdje policija i radnici preduzeća “Srbija Šume” isušuju kanal javlja da je oko 100 metara oko kanala i mjesta gdje je pronađeno Jelenino beživotno tijelo sve raskrčeno, trava i šiblje je posječeno i policija traga za novim dokazima koji će im pomoći u rasvjetljavanju svirepog zločina.

Ispred porodične kuće Marjanovića u Borči takođe se trenutno nalazi veliki broj forenzičara i inspektora.

Oni su u kući porodice Marjanović, gdje najvjerovatnije vrše pretres.

Jedna od komšinica porodice Marjanović rekla je novinarima da je bila u policiji kao “svjedok u pretresanju”. Ona dodaje da joj je policija rekla: “Samo treba da stojiš tu i gledaš”.

Vijesti na istu temu:

Inspektori i forenzičari pretražuju dom i dvorište Marjanovića, iz kuće iznijeli tepih

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!