Ismet Kanjiža, crnogorski državljanin, nestao u Kosovu Polju prije pet dana, porodica moli za pomoć

“Posljednji put je viđen u centru Kosova Polja, kod kružnog toka i prodavnice brze hrane ‘Eni’, gdje ima najmanje šest kamera. Bio je sa bratom od tetke Enverom Mehmetijem, koji je ušao da kupi da jede, a kada je izašao iz prodavnice Ismeta nije bilo. On se vratio kući, a Ismet nije”, rekao je Erol Ljatifi

Crnogorski državljanin Ismet Kanjiža nestao je 21. januara u Kosovu Polju, oko jedan sati poslije ponoći.

Kanjiža je rođen 28. novembra 1964. godine, a u trenutku nestanka na sebi je imao crno-sivu jaknu i plave farmerice.

“Posljednji put je viđen u centru Kosova Polja, kod kružnog toka i prodavnice brze hrane ‘Eni’, gdje ima najmanje šest kamera. Bio je sa bratom od tetke Enverom Mehmetijem, koji je ušao da kupi da jede, a kada je izašao iz prodavnice Ismeta nije bilo. On se vratio kući, a Ismet nije”, rekao je Erol Ljatifi, prenosi portal balkanplus.net.

U telefonskom razgovoru za taj portal Ismetova sestra Kimeta kazala je da je njen brat Enis već peti dan u Prištini i da moli za pomoć.

“Enis traži od nadležnih institucija da nam pomognu. Kontaktirali smo i ambasadu Crne Gore i za sada nam je jedino ona izašla u susret”, kazala je zabrinuta Kimeta.

Slučaj je prijavljen policiji, a svi koji imaju neka saznanja o Ismetu Kanjiži to mogu da prijave najbližoj policijskoj stanici, ili na brojeve telefona Ismetovog brata Enisa Kanjiže – 064 257 98 13 i Erola Ljatifija – 064 257 88 37.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!