Ekrem moli Allaha da mu pomogne: „Puko’ od gladi i nenaspavan sam, pomozi mi da me izbace“! (VIDEO)

„Puko’ od gladi i nenaspavan sam. Nemam ovaj život uopšte ko što sam imao. Pomogni mi Allahu krasni da me izbace. Daj Bože, Allahu krasni, da dobije Lidija. Jooooj… Kad bi dao Bog Allah krasni, njemu hvala… Aj Bože, Allahu krasni, pomogni. Sad i nikad… Sad i nikad…“, molio je Ekrem

Ekrem Jevrić je svoje fanove, ali i učesnike rijaliti šoua „Parovi“, već nekoliko puta slatko nasmijao svojim izjavama.

No, najnovija, gdje se moli Allahu da spasi Lidiju, a da njega izbace, već je postala hit.

Sjedeći sam zamolio je „Allaha krasnog, gospodara cijelog svijeta, da mu pomogne“.

„Puko’ od gladi i nenaspavan sam. Nemam ovaj život uopšte ko što sam imao. Pomogni mi Allahu krasni da me izbace. Daj Bože, Allahu krasni, da dobije Lidija. Jooooj… Kad bi dao Bog, Allah krasni, njemu hvala… Aj Bože, Allahu krasni, pomogni. Sad i nikad… Sad i nikad…“, molio je Ekrem.

Inače, prije dolaska u “Parove” Ekrem je u Njujorku imao komplikovanu operaciju zbog zakrčenja krvnih sudova, a prijetila mu je amputacija obje noge. Ipak, kako je prije ulaska u taj rijaliti šou kazao za Portal Revije Fokus, odlučio se da prihvati ponudu jer osjećao dobro.

Kada je učestvovao na “Farmi” zbog korištenja svinjske masti više je gladovao nego jeo, a iz produkcije “Parova” su mu, kako je kazao, obećali da za hranu ne treba da brine.

Ipak, sudeći po vapajima, da se zaključiti da se vlasnik hita “Kuća pos’o, pos’o kuća” više “najeo” loše atmosfere ili ko zna čega nego hrane…

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!