Sve za ljubav: Zbog ljubavnice ofarbao fasadu u Burberry dezenu

Priča kaže da je biznismen sa svojom građevinskom firmom dobio posao nadogradnje stare i oronule zgrade u centru Vranja, pod uslovom da sredi i fasadu. Gradska vlast, međutim, nije precizirala kako fasada treba i da izgleda, pa je izvjesni Đura pustio mašti na volju. Prema čaršijskim pričama, ljubavnici u čast, fasadu je ofarbao u Burberry dezenu

Ako šetate Vranjem, morate primijetiti zgradu sa Burberry motivima na fasadi.

Prepoznatljivi “karo” pokriva cijelu fasadu zgrade u Karađorđevoj ulici već godinama, a Vranjanci kažu da i dalje izaziva pažnju onih koji prvi put dolaze u grad, piše Kurir.

Priča kaže da je biznismen sa svojom građevinskom firmom dobio posao nadogradnje stare i oronule zgrade u centru Vranja, pod uslovom da sredi i fasadu. Gradska vlast, međutim, nije precizirala kako fasada treba i da izgleda, pa je izvjesni Đura pustio mašti na volju.

Prema čaršijskim pričama, ljubavnici u čast, fasadu je ofarbao u Burberry dezenu.

Nije to jedini “umjetnički” Đurin izlet u fasadnim radovima. Vranjanci kažu da je drugu zgradu ofarbao u dugine boje, pa je odmah dobila nadimak “papagajka”, dok je neki zovu i “benetonka”, da bi je povezali sa Đurinim modnim afinitetima.

Kako radnicima nije baš bilo jasno kako da izvedu prepoznatljivi “karo”, Đura im je donio original Burberry košulju, koju su oni potom precrtali na fasadu zgrade.

“Burberry zgrada” je sagrađena prije pola vijeka i do skoro je bila siva i neupadljiva. Ideja je bila investitorova, koji je pasionirani ljubitelj ovog brenda.

Radnici su gledali u košulju i bojili fasadu. Tako je jedna obična zgrada ušla u gradsku legendu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!