Ruski prevarant nasamario Eltona Johna: Muzičar nasjeo na šalu i povjerovao da je razgovarao sa Putinom!

Izvjesni Vladimir Krasov, poznatiji kao Vovan, izjavio je danas da je pozvao telefonom slavnog muzičara predstavivši se kao ruski lider, nakon što je čuo da John želi da se sretne s Putinom da bi razgovarao o pravima homoseksualaca u Rusiji. John je prije dva dana postavio Putinovu fotografiju na Instagram, uz poruku u kojoj mu se zahvaljuje što je prihvatio poziv i razgovarao s njim telefonom

Britanska pop zvijezda Elton John žrtva je ruskog prevaranta koji se predstavio kao predsjednik Vladimir Putin, javila je agencija France Press.

Izvjesni Vladimir Krasov, poznatiji kao Vovan, izjavio je danas da je pozvao telefonom slavnog muzičara predstavivši se kao ruski lider, nakon što je čuo da John želi da se sretne s Putinom da bi razgovarao o pravima homoseksualaca u Rusiji.

“Bio je veoma zadovoljan i rekao da ga je poziv usrećio i da je to bilo pravo čudo”, kazao je Krasnov za AFP, prenosi portal vijesti.me.

Ruski šaljivdžija, među čijim žrtvama je i bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko, rekao je da je govorio na ruskom, dok je njegog kompanjon prevodio njegove riječi na engleski, pretvarajući se da je Putinov predstavnik za štampu.

Johnu je rečeno “da će sadržaj razgovora biti emitovan večeras na ruskoj televiziji”.

Britanski pjevač je prije dva dana postavio Putinovu fotografiju na Instagram, uz poruku u kojoj se zahvaljuje ruskom predsjedniku što je prihvatio poziv i razgovarao s njim telefonom.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov demantovao je danas da je Putin razgovarao sa Eltonom Johnom, ali je dodao da je ruski predsjednik spreman da s njim raspravlja o problemima seksualnih manjina, ako on to zatraži.

Šezdesetosmogodišnji muzičar izjavio je u nedavnom intervjuu da bi želio da sa Putinom razgovara o stavu Rusije prema LGBT osobama. 

“Rekao bih mu da homoseksualci ne predstavljaju nikakav problem”, kazao je John za BBC.

Godine 2013. Putin je potpisao zakon kojim se strogo zabranjuje svaka “gej propaganda” prema maloljetnicima.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!