Ovog čovjeka sa djetetom je saplela mađarska kamermanka: Nevjerovatno kroz šta su sve prošli

Sirijac koga je, dok je u naručju nosio svog sedmogodišnjeg sina, saplela kamermanka, zove se Osama al Abd al Mohsen, a poznat je i pod imenom Osama al Gabad. Prema informacijama sajta “Juronjuz”, prije napuštanja Sirije, bio je uspješan fudbalski trener

U Mađarskoj se prije dva dana dogodio incident kada je kamermanka televizije N1TV Petra Laslo šutirala i saplitala izbjeglice koje su pokušavale da pobjegnu od policije u prihvatnom centru Reske. Među njima je bilo i djece, a snimak koji je ostavio najjači utisak jeste onaj na kome je prikazan čovjek koji trči sa djetetom u naručju i pada zajedno sa njim u trenutku kada mu je ona podmetnula nogu.

Sirijac koga je, dok je u naručju nosio svog sedmogodišnjeg sina, saplela kamermanka, zove se Osama al Abd al Mohsen, a poznat je i pod imenom Osama al Gabad. Prema informacijama sajta “Juronjuz”, prije napuštanja Sirije, bio je uspješan fudbalski trener.

Osama al Gabad potiče iz sirijskog grada Deir Ezor gdje je trenirao fudbalere kluba “Al Fotuva SC” koji se takmičio u sirijskoj Premijer ligi, a prepoznali su ga članovi internet stranice jedne sirijske zajednice iz Evrope.

Oni su rekli da je Mohseh Siriju napustio bježeći od džihadista Islamske države, a navodno je bio jedan od prvih revolucionara koga su zarobili i mučili pripadnici režima predsjednika Bašara al Asada.

Ako je, sudeći po ovoj fotografiji i informacijama koje su navedene na društvenim mrežama, ovo istina, nevjerovatno je kroz šta je sve prošao ovaj čovjek sa svojim djetetom kako bi na kraju završio ispod nogu mađarske kamermanke.

Izvor: Avaz.ba/Blic.rs

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!