Arkanov sin na Fejsbuku postavio sliku sa Cecinog prvog vjenčanja!

Vojin Ražnatović, Arkanov sin iz prvog braka, ne prestaje da provocira Svetlanu Cecu Ražnatović. Sada je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju uz komentar: “Nekada davno, prije Duce Šiptara, moga oca Arkana i malo poznatog Hajrudina

Arkanov sin iz prvog braka sa Natalijom Martinović, Vojin Ražnatović, ne prestaje da provocira Svetlanu Cecu Ražnatović. On ne prestaje da vodi rat protiv druge supruge svog oca, a sada je, prenosi Kurir, na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju uz komentar:

“Nekada davno, prije Duce Šiptara, moga oca Arkana i malo poznatog Hajrudina”, napisao je Vojin.

On se nedavno oglasio na Fejsbuku i povodom proslave punoljetstva Cecinog sina Veljka. Veljko je polubrata, koji živi u Americi, nazvao licemjerom.

“Srdačno bih zamolio sve da me ne svrstavaju u ovaj njihov medijski cirkus. Ponosim se što živim sasvim normalan i skroman život kao običan svijet i neću dozvoliti sebi da se spuštam na taj nivo da polemišem ni sa kim preko društvenih mreža (bio mi on brat ili ne). Iskreno sam iznenađen kako je to bilo teško razumjeti da je taj ironičan post očigledno bio uperen ka medijima širom regiona, koji konstantno javljaju razne teorije kako nam je otac još živ. Ubijeđen sam da je on to shvatio (pametan je dečko), ali mu očigledno neko drugi puni glavu s ciljem da od mrava napravi slona i eskalira bespotrebne tenzije u našoj familiji. Izvinjavam se što sam propustio njegov veliki jubilej, ali bih mu preporučio da se zapita zašto niko od njegove ostale braće nije bio prisutan. Svaka druga riječ je suvišna”, piše u Vojinovom postu, u kojem najvjerovatnije aludira na to da je glavni krivac za raskol u porodici Veljkova majka.
Međutim, iako se Vojin ograđuje od „medijskog cirkusa“, treba napomenuti i to da je prvi započeo javnu prepisku sa polubratom.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!