Beživotno tijelo Bjelopoljca Denisa Softića pronađeno kod Prijepolja

Denis je posljednji put viđen 23. februara, oko 15.30 časova kod Srednje stručne škole u Bijelom Polju. Interpol Podgorica je bio raspisao međunarodnu potjernicu

Beživotno tijelo dvadesetčetvorogodišnjeg Denisa Softića iz sela Vrbe kod Bijelog Polja pronađeno je danas u vodama Lima u blizini Prijepolja, saznaje Portal Revije Fokus.

Denis je posljednji put viđen 23. februara, oko 15.30 časova kod Srednje stručne škole u Bijelom Polju. Tada ga je vidjela sestra od tetke Elma Martinović, a kada ga je pitala gdje će odmahnuo je rukom i produžio.

Posljednje mjesto na kojem je Denisov telefon lociran tog dana oko 16 časova, kako je ranije za Portal Revije Fokus kazao njegov ujak Mevludin Mele Hodžić, je bilo selo Boljanina. Međutim, u tom selu ga tog dana niko nije vidio.

Hodžić je tada kazao da je Denis uvijek bio povučen i miran, da se nikada ni sa kim nije svađao, da potiče iz poštene porodice i da nije bio uvučen u sumnjive poslove. Povremeno je radio u Budvi, pa dolazio u Bijelo Polje na nekoliko dana.

Denisa su brojni rođaci danima bezuspješno tražili po Boljanini, a u jednom dijelu pretražili su obje obale Lima i brojne prazne objekte.

Interpol Podgorica raspisao je i međunarodnu potjernicu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!