Halide i Igbala, ovo nije šala: Adelisa i Ekrem razmjenjivali ćevape u Njujorku gradu

 Nakon par pojedenih ćevapa i nekoliko „bačenih“ pogleda na dekolte koleginice, autor mega hita „Kuća – pos’o“ odmah je zaboravio na obećanu vjernost supruzi Igbali. Slijedili su pregovori o snimanju dueta i eventualnim zajedničkim gostovanjima

Nakon što su do Halida Muslimovića došle glasine da mu je supruga Adelisa Hodžić u Njujorku gradu hranila kolegu Ekrema Jevrića – Gospodu, nezvanično saznajemo da su popularnom bosanskom pjevaču ponovo na glavi počeli rasti – „plavi čuperci“. Fotografije do kojih smo došli govore o malo prisnijem odnosu Adelise i Ekrema, a kako nezvanično saznajemo ova atraktivna pjevačica je popularnog Gospodu namamila ćevapima.

Naime, priča naš sagovornik, dok su čekali da nastupe na koncertu, Adelisa je pozvala Ekrema da večera, što je ovaj na početku odbio. Međutim, kada mu je kazala da će ga ona lično hraniti, Gospoda se odmah našao pored atraktivne koleginice.

Zbog nedostatka pribora, Ekrema je Adelisa hranila rukama, što njemu očigledno nije smetalo. Nakon par pojedenih ćevapa i nekoliko „bačenih“ pogleda na dekolte koleginice, autor mega hita „Kuća – pos’o“ odmah je zaboravio na obećanu vjernost supruzi Igbali. Slijedili su pregovori o snimanju dueta i eventualnim zajedničkim gostovanjima.

Šta će od svega na kraju biti, još se ne zna. Ukoliko Halid Muslimović uskoro u nekoj od emisija zapjeva: „Stoj jarane, kud si bolan krenuo“, biće to istovremeno i poruka kolegi i konkurentu iz Njujorka grada.

R.F.

Upozorenje: Zabranjeno je prenošenje teksta i fotografija bez pismene saglasnosti autorasti autora

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!