Profesionalni šminker Mario Dedivanović brine o licu Kim Kardšijan

Mario, šminker brojnih poznatih ličnosti poput Lil Kim, Žizel Bundšen, Dženifer Lopez , i na prethodnom venčanju Kim Kardašijan brinuo je o njenom izgledu. Više puta je isticao kako je ona njegova muza…

O Mariu Dedivanoviću, našem iseljeniku iz Crne Gore koji živi u SAD, ovih dana pišu mnogi mediji. Razlog tome je što je ovaj profesionalni šminker ispričao za američke medije da je za šminkanje Kim Kardšijan koristio krajnje obične i jeftine preparate.

To je očigledno djelovalo iznenađujuće za mnoge. Podsjetimo, prema ranijim izvještajima medija, vjenčanje između Kim Kardašijan i Kanjea Vesta koštalo je nekoliko miliona dolara, od čega je pola miliona potrošeno na Živenši vjenčanicu koju je nosila najpoznatija svjetska starleta.

Mario, šminker brojnih poznatih ličnosti poput Lil Kim, Žizel Bundšen, Dženifer Lopez , i na prethodnom venčanju Kim Kardašijan brinuo je o njenom izgledu. Više puta je isticao kako je ona njegova muza.
“Kim nikada nije bila luda za mnogo boja, niti je eksperimentisala. Uvijek izgleda jednostavno i prelijepo”, kazao je Dedivanović.

Poznati šminker je objasnio da on i Kim nisu isprobavali mejk ap pre vjenčanja.

“Kim mi je dopustila da radim ono što radim najbolje. Nisam želio da šminka bude prenaglašena, već smo odlučili da uradimo nešto prirodno i vanvremenski. Želio sam da to bude jednostavno i klasično, a da ujedno ona izgleda kao anđeo. Za njene oči sam koristio najobičniju maskaru francuske proizvodnje, jer joj ide uz ten”, ispričao je Dedivanović, dok su britanski mediji izračunali da ta maskara na tržištu vrijedi svega 20 dolara.

Mario se može pohvaliti je da je on jedini šminker kojeg starleta pušta blizu svog lica.

“Samo sam ja mogao da šminkam Kim i niko drugi. Njene sestre su bile toliko oduševljene mojim radom, da su i one htjele da me angažuju, ali sam na kraju uspio samo Kortni da našminkam”, dodao je on.

Mario i Kim su se upoznali prije pet godina, kada ju je on šminkao za snimanje jednog modnog magazina.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!