Ovo je snimak koji je zaprepastio Španiju: Agresivni muškarac ošamario jednogodišnju djevojčicu

Lokalni mediji izvještavaju da ovo navodno nije bio jedini napad koji je počinio 31-godišnjak iz Ekvadora, jer je napao još dvije osobe tokom vikenda, prije nego što ga je uhapslia policija u nedjelju. Jedna od žrtva je 60-godišnjak koji je zadobio posjekotine na licu i modrice po cijelom tijelu. Nakon hapšenja, 31-godišnjak kojeg je policija identifikovala pomoću snimke i opisa očevidaca, trebao bi se pojaviti na sudu u utorak

Na društvenim mrežama se proširio snimak muškarca koji udara dijete, dok je porodica šetala parkom. Navodno se incident dogodio nasred šetališta na brdu Montjuïc u Barseloni, piše britanski Daily Express.

Na videu muškarac viče na roditelje djevojčice, koja je prema navodima lokalnih medija stara samo godinu dana. Nakon toga im je prišao i ošamario je. Otac ju je brzo podigao kako bi ju zaštitio i porodica je počela da se udaljava od napadača, koji je otišao.

Lokalni mediji izvještavaju da ovo navodno nije bio jedini napad koji je počinio 31-godišnjak iz Ekvadora, jer je napao još dvije osobe tokom vikenda, prije nego što ga je uhapslia policija u nedjelju.

Jedna od žrtva je 60-godišnjak koji je zadobio posjekotine na licu i modrice po cijelom tijelu. Nakon hapšenja, 31-godišnjak kojeg je policija identifikovala pomoću snimke i opisa očevidaca, trebao bi se pojaviti na sudu u utorak.

Prema informacijama policije, djevojčica je zadobila lakše tjelesne povrede i nije joj bilo potrebno liječenje, prenosi “Jutarnji list”.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!