Bračni par u Jablanici pronađen zagrljen ispod ruševina: “Irmela i Jasmin su bili zajedno do kraja”

Mještani se s tugom sjećaju Irmele i Jasmina, opisujući ih kao vedre i brižne ljude, uvijek spremne pomoći drugima. Cijelo jedno mjesto nestalo je pod krinkom ljudskog i prirodnog faktora u noći koja je, naizgled, ličila na sve druge, bezbrižne noći njihova života

U poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu živote je izgubilo 18 ljudi, cijele obitelji, susjedi, rodbina i poznanici…

Najveća nesreća, nažalost, pogodila je Donju Jablanicu, ali i selo Zlate.

Jedan od najpotresnijih prizora pronađen je ispod ruševina jedne obiteljske kuće, gdje su spasioci otkrili zagrljen par koji je očito čekao pomoć koja, nažalost, nije stigla na vrijeme.

Irmela i Jasmin Čilić preminuli su kako su i živjeli – zagrljeni.

Irmela i Jasmin Čilić, bračni par iz malog mjesta pogođenog razornim poplavama, nisu uspjeli pobjeći od vodene stihije koja je u noći katastrofe zahvatila njihovu zajednicu, piše Crna-Hronika

Prema izvještajima s terena, spasilačke ekipe su ih pronašle zajedno, čvrsto zagrljene, ispod ruševina koje su ostale iza poplave. Njihova posljednja zajednička gesta, u trenutku suočavanja s opasnošću, svjedoči o njihovoj ljubavi koja je trajala do posljednjeg daha.

Mještani se s tugom sjećaju Irmele i Jasmina, opisujući ih kao vedre i brižne ljude, uvijek spremne pomoći drugima.

Cijelo jedno mjesto nestalo je pod krinkom ljudskog i prirodnog faktora u noći koja je, naizgled, ličila na sve druge, bezbrižne noći njihova života.

Prijatelji se na Facebooku opraštaju od mladog bračnog para.

“Rode moj, krvi moja, Allah vas je sastavio iz ljubavi dok vas smrt ne rastavi. Došao je taj dan kada je smrt došla po vas, ali vas ni ona nije rastavila. I u smrt ste pred Gospodara svoga otišli zagrljeni puni ljubavi. Neka vam se Gospodar smiluje i upiše vas kao šehide. Da vam podari najljepše mjesto u Dženetu.”

“Tugaaaa – Dragi Allah da im podari lijepi Džennet El Fatiha” piše, među ostalim, na Facebooku.

Početak listopada 2024. ostat će zapamćen kao jedan od onih početaka koje želimo zaboraviti, ali od tuge i bola ne možemo. Ostaje nam samo, da zajedno pokušamo pomoći onima kojima u ovom momentu trebamo svim snagama i raspoloživim sredstvima”, piše Crna-Hronika. 

Idi na VRH
error: Content is protected !!