Vuk naletio na tvrd orah: Hit snimak – zvijer povjerovala da je došla do lakog zalogaja, ali vjeverica odbila da se preda (VIDEO)

Na snimku se vidi kako vuk pokušava da zagrize vjevericu koja mu nekoliko puta uzvraća istom mjerom! Jasno se vidi bolna grimasa vuka nakon što ga je vjeverica dva puta ugrizla za nos

Mladi vuk shvatio je na teži način da hvatanje vjeverica nije lak posao!

Kamera za praćenje vukova, postavljena u jednoj šumi u Minesoti, zabilježila je momenat kad je predator uhvatio vjevericu. Vuk je vjerovatno povjerovao da je došao do lakog zalogaja, međutim, situacija je brzo dobila neočekivan preokret.

“Štene vuka naučilo je da ugriz vjeverice za nos nije tako dobar”, navodi organizacija Voyageurs Wolf Project na svom nalogu na društvenoj mreži X.

Na snimku se vidi kako vuk pokušava da zagrize vjevericu koja mu nekoliko puta uzvraća istom mjerom! Jasno se vidi bolna grimasa vuka nakon što ga je vjeverica dva puta ugrizla za nos.

Snimak je postao hit na društvenim mrežama!

“Mala, ali moćna”, navodi jedna korisnica.

“Iskusni lovci grizu prvo za vrat ili rep i bacaju svoj plijen okolo da doživi potres mozga”, nadovezao se drugi korisnik, prenosi “Kurir”.

Za sada nije poznato kako se borba završila.

Idi na VRH
error: Content is protected !!