Goru prosidbu nikad niste vidjeli: Buduća mlada grcala u suzama, ali ne od sreće, milioni ljudi ne mogu da vjeruju (VIDEO)

Mladić je, naime, nagovorio nekoliko prijatelja da maskirani iskoče iz nekakvog kombija i počnu šipkama da udaraju po njegovom vozilu, baš kao da žele da ih oboje otmu ili da ih premlate nasred puta. Prestravljena djevojka počela da vrišti, a potom se i rasplakala dok je “romantik” stajao uz vozilo s prstenom i buketom cvijeća

Tiktoker iz Poljske, poznat kao Gruča, zaprosio je prije nekoliko dana svoju djevojku Viki, ali njene suze nisu potekle od sreće, već od potpunog šoka i straha.

Djevojka je vjerovatno pretrpjela napad panike, a zbog čega je i sam budući mladoženja uz snimak napisao da je to zasigurno bila najgluplja ideja koja mu je dosad pala na pamet.

Mladić je, naime, nagovorio nekoliko prijatelja da maskirani iskoče iz nekakvog kombija i počnu šipkama da udaraju po njegovom vozilu, baš kao da žele da ih oboje otmu ili da ih premlate nasred puta.

Prestravljena djevojka počela da vrišti, a potom se i rasplakala dok je “romantik” stajao uz vozilo s prstenom i buketom cvijeća, prenosi “Kurir”.

Na njegovu sreću, svejedno mu je rekla “da”, ali sve upućuje na to da se do kraja života sudbonosnog trenutka neće rado prisjećati.

Video je u međuvremenu skupio preko tri miliona pregleda na TikToku, počeli su da ga prenose i brojni blogovi iz različitih evropskih zemalja, ali malo ko je uspio da pronađe riječi bilo kakve hvale za ideju i izvjedbu.

Foto: Screenshot

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!