Nestao im je rotvajler, a kada su pogledali snimak sigurnosne kamere ostali su u šoku (VIDEO)

“Sve je trajalo manje od 10 minuta. Uljetela je u dvorište i zgrabila ga”, ispričali su vlasnici psa potpuno šokirani onim što su vidjeli

Svijet je obišao šokantan snimak iz Kenije.

Vlasnici su shvatili da njihovog rotvajlera, teškog 75 kilograma nema u dvorištu. Kada su pogledali snimak sigurnosne kamere, zanijemili su.

Naime, nadzorna kamera zabilježila je kako očigledno gladna lavica usred noći preskače visoku ogradu i ulazi u dvorište kuće.

Očigledno je zatekla na spavanju rotvajlera čim ga je tako lako savladala.

Sledeće što se vidi je kako izlazi iz dvorišta noseći u čeljustima nesrećnu životinju.

“Sve je trajalo manje od 10 minuta. Uljetela je u dvorište i zgrabila ga”, ispričali su vlasnici psa potpuno šokirani onim što su vidjeli.

Kako su ispričali za lokalne medije, rotvajler je bio njihov ljubimac dvije godine i njegova užasna smrt ih je duboko uznemirila, prenosi Lakalle Blu Radio.

Inače, ovo imanje nalazi se u blizini nacionalnog parka, koji obiluje divljim životinjama, ali se do sada nije dešavalo da one izađu napolje u potrazi za hranom, piše 24sedam.rs. Ovaj snimak je izazvao uznemirenje lokalnog stanovništva, a porodica u čijem dvorištu se odigrao nemili događaj pojačala je mjere obezbjeđenja.

Foto: Screenshot/WhangareiTim

Idi na VRH
error: Content is protected !!