Baka odglumila da je pala u supermarketu da bi dobila odštetu, a nije vidjela kameru, debelo će platiti laž (VIDEO)

Ona je tvrdila da je “nogom zakačila ostavljenu torbu”, nakon čega je pala. Zahtijevala je 10.000 funti nadoknade, ali je video-materijal pokazao drugačije. Jasno se vidi kako hoda i “planirano pada na pod”, tako da je sud odbacio tužbu, ali to nije kraj

Nesvakidašnja priča zabilježena je u Velikoj Britaniji, a epilog je dobila na sudu.

Tereza Birč je ušla u lokalnu prodavnicu u priobalskom gradu Pejnton, a nakon nekoliko trenutaka se srušila. Pored nje nije bilo zaposlenih, niti drugih kupaca, prenosi espreso.rs.

Tereza je podnijela tužbu i zatražila nadoknadu od supermarketa zbog “povrede desnog koljena i lijeve šake”, ali nije računala da se snimljena nadzornom kamerom, prenosi The Sun.

Ona je tvrdila da je “nogom zakačila ostavljenu torbu”, nakon čega je pala. Zahtijevala je 10.000 funti nadoknade, ali je video-materijal pokazao drugačije.

Jasno se vidi kako hoda i “planirano pada na pod”, tako da je sud odbacio tužbu, ali to nije kraj.

Žena je dobila uslovnu zatvorsku kaznu od četiri nedjelje, a naloženo joj je da plati sudske troškove supermarketa koji premašuju 17.000 funti.

@metrouk

CCTV caught the moment a woman staged a fake accident to try and claim £10,000 in injury compensation. Iceland has shared the footage which they said made it ‘crystal clear’ the whole thing was planned and staged. She’s narrowly avoided jail and has been ordered to pay over £17,000 in court costs. #fy #fyp #caughtoncamera #cctv #supermarket #iceland #supermarkettiktok #fraud #compensation #uknews #viral

♬ original sound – MetroUK – MetroUK

Idi na VRH

error: Content is protected !!