Mještani Zlota tražiće tijelo malene Danke (2), pokrenuli akciju: Provjeravaju imanja, bunare, pojate, septičke jame

„Okupila nas je tuga i briga zbog nestanka male Danke Ilić. Zlot i Zloćani su jedinstveni u osudi nečega sto se nikada nije desilo u istoriji našeg sela. Zamolili smo ljude, a bili su predstavnici iz svih rejona, da obiđu svoja imanja, pojate, da provjere bunare, septičke jame, rezervoare za vodu i da svaku moguću promjenu koja nije nastala njihovim vršenjem prijave policiji, štabu za vanredne situacije i Mjesnoj zajednici Zlot. Nadamo se i vjerujemo da ćemo oprati ljagu i ogromnu sramotu, koju smo doživjeli, a nismo zaslužili. Zlot mora da ostane jedinstven i da nastavi da živi i razvija u svakom pogledu jer predaja nije opcija“, kazao je Milivoje Janošević, zamjenik gradonačelnika Bora

Tijelo malene djevojčice Danke Ilić (2) još nije nađeno. U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas se saslušavaju osumnjičeni za njeno ubistvo, Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Kako je Telegraf.rs ranije objavio, Dejan je sve priznao pred tužiocem, ali nije želio da kaže gdje je tijelo. Srđan se branio ćutanjem.

U namjeri da se tijelo malene djevojčice nađe, mještani Zlota pokrenuli su akciju.

„Okupila nas je tuga i briga zbog nestanka male Danke Ilić. Zlot i Zloćani su jedinstveni u osudi nečega sto se nikada nije desilo u istoriji našeg sela. Zamolili smo ljude, a bili su predstavnici iz svih rejona, da obiđu svoja imanja, pojate, da provjere bunare, septičke jame, rezervoare za vodu i da svaku moguću promjenu koja nije nastala njihovim vršenjem prijave policiji, štabu za vanredne situacije i Mjesnoj zajednici Zlot. Nadamo se i vjerujemo da ćemo oprati ljagu i ogromnu sramotu, koju smo doživjeli, a nismo zaslužili. Zlot mora da ostane jedinstven i da nastavi da živi i razvija u svakom pogledu jer predaja nije opcija“, kazao je Milivoje Janošević, zamjenik gradonačelnika Bora, piše “Telegraf”.

Kako prenosi Nova.rs, nesrećna djevojčica ubijena je 26. marta ove godine u naselju Banjsko Polje.

Foto: Društvene mreže

Idi na VRH
error: Content is protected !!