Potpisan Memorandum o realizaciji projekta rekonstrukcije i opremanja porodilišta u Opštoj bolnici Bijelo Polje

Memorandum je potpisan između Ministarstva zdravlja, Opšte bolnice Bijelo Polje, Fondacije HEMIIAS i UNICEF-a. Memorandumom je predviđeno da Fondacija HEMIIAS finansira radove na rekonstrukciji porodilišta u OB Bijelo Polje, a Ministarstvo zdravlja da koordinira aktivnosti sa Vladom i međunarodnim partnerima na obezbjeđivanju sredstava za opremanje porodilišta i obuku zdravstvenih radnika

Memorandum o razumijevanju potpisan je danas između Ministarstva zdravlja, Opšte bolnice (OB) Bijelo Polje, Fondacije HEMIIAS i UNICEF-a.

Ugovorom su se stvorili uslovi za realizaciju projekta rekonstrukcije i opremanja porodilišta u OB Bijelo Polje.

Memorandumom je predviđeno da Fondacija HEMIIAS finansira radove na rekonstrukciji porodilišta u OB Bijelo Polje, a Ministarstvo zdravlja da koordinira aktivnosti sa Vladom i međunarodnim partnerima na obezbjeđivanju sredstava za opremanje porodilišta i obuku zdravstvenih radnika.

Ministar zdravlja, dr Vojislav Šimun je pozvao društveno odgovorne kompanije da daju svoj doprinos i ulažu u sistem zdravstva, kako bi podigli nivo kvaliteta zdravstvene njege majki i beba na cijeloj teritoriji Crne Gore.

Memorandum je potpisan u Ministarstvu zdravlja.

Foto: Vlada Crne Gore

Idi na VRH
error: Content is protected !!