Kejt Midlton u emotivnoj poruci otkrila da ima rak: Ja i Vilijam smo učinili sve da zaštitimo djecu (VIDEO)

U emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u srijedu, Kejt Midlton je otkrila da je vijest došla kao “veliki šok” i da su ona i Vilijam “učinili sve što mogu da zaštite djecu i porodicu”. Dijagnoza je stigla nekoliko dana nakon što je princeza viđena kako se smije sa princom Vilijamom dok su napuštali svoju omiljenu farmu u blizini svoje kuće u Vindzoru

Kejt Midlton objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta “preventivnoj” hemoterapiji, pšiše “Blic”.

U emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u srijedu, princeza od Velsa je otkrila da je vijest došla kao “veliki šok” i da su ona i Vilijam “učinili sve što mogu da zaštite djecu i porodicu”.

Dijagnoza je stigla nekoliko dana nakon što je princeza viđena kako se smije sa princom Vilijamom dok su napuštali svoju omiljenu farmu u blizini svoje kuće u Vindzoru.

Trebalo im je, navodi princeza, vremena da sve objasne Džordžu, Šarlot i Luju na način koji im odgovara i da ih uvjere da ću biti dobro.

“Dobro sam i svakim danom postajem sve jača, fokusiram se na stvari koje će mi pomoći da se izliječim. To što imam Vilijama pored mene takođe je velika podrška i utjeha. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboma znači mnogo”.

Kejt je rak otkriven tek nakon što je u januaru podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na Londonskoj klinici. Kensingtonska palata je saopštila da neće deliti detalje o tome kakvu vrstu raka princeza ima, niti u kojoj je fazi raka i zamolila je ljude da ne spekulišu.

U vrijeme njene abdominalne operacije u januaru, Kensingtonska palata je rekla da nije u pitanju kancer. Oni su večeras ponovo potvrdili da je to slučaj i da nijedan test nije potvrdio prisustvo raka. Međutim, postoperativni testovi su naknadno otkrili da je rak „bio prisutan“.

Večerašnja objava je šok posle nekoliko enedjelja spekulacija i teorija zavjere o njenom zdravlju. To takođe stvara novu krizu za britansku kraljevsku porodicu u vrijeme kada se kralj Čarls takođe bori protiv raka.

Princeza je sada na putu oporavka nakon što je započela hemoterapije krajem februara.

Idi na VRH
error: Content is protected !!