Protest ispred Skupštine Crne Gore zbog dolaska Milorada Dodika

Građani nose transparent sa natpisom: Patriotski pokret otpora “Lovćenske straže 1990” – “Soko sivi a ne kukavica, Crnogorac a ne posrbica” . Neki od okupljenih nose transparent: “Putinovi poklisari nijesu dobrodošli”, “Za cjelovitu i nedjeljivu BiH”, “Dodik nije put u Evropu”, “Srebrenica je genocid”…

Ispred Skupštine Crne Gore u toku je protest zbog dolaska predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u Crnu Goru. Okupljeni građani izviždali su Dodika prilikom ulaska u Skupštinu Crne Gore, u kojoj ima sastanak sa predsjednikom parlamenta Andrijom Mandićem. Dodik je na zvižduke odgovorio sa podignuta tri prsta, piše portal rtcg.me.

Građani nose transparent sa natpisom: Patriotski pokret otpora “Lovćenske straže 1990” – “Soko sivi a ne kukavica, Crnogorac a ne posrbica”.

Neki od okupljenih nose transparene sa natpisom “Putinovi poklisari nijesu dobrodošli”, “Za cjelovitu i nedjeljivu BiH”, “Dodik nije put u Evropu”, “Srebrenica je genocid”…

Okupljeni građani skandiraju “fašisti”, a građanska aktivistkinja Tanja Pavićević poručila je sa skupa da je Crna Gora na današnji dan Crna Gora ponovo ubila žrtve zločina u Štrpcima.

Foto: Fokuspress.com

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!