Ekskluzivni intervju prve dame Milene Milatović za “Graciju”: “Pred nama je još puno posla kako bi stvorili društvo jednakih šansi za sve”

Milena Milatović je, od samog stupanja na dužnost predsjednika države Jakova Milatovića zadobila simpatije građana, prije svega zbog svoje odmjerenosti, elokventnosti i savršenog stila u oblačenju, ali i učešća i podrške društvenim akcijama. Kaže da oboje ulažu napor da se ogromna promjena u njihovom životu ne reflektuje na zajednički život, i da nastoji da to ne utiče na porodične rituale i navike, poput odlaska na pijacu i spremanja jela, za koja je nedjeljom “zadužen” njen suprug, a djeca su mu glavni pomagači

Prva dama Crne Gore, Milena Milatović, u ekskluzivnom intervjuu za novi broj “Gracije” govorila je o tome da li joj se život promijenio od kada je njen suprug Jakov postao predsjednik Crne Gore, kako se nosi s medijskim pažnjom i javnim interesom koji prate njenu porodicu, kakav je njen odnos prema ulozi koju ima kao supruga predsjednika, koliko je teško biti majka troje djece kada njen suprug ima toliko obaveza, pa joj sada s mnogo manje pomaže nego ranije, ša će pokušati da uradi da se glas žena više čuje…

Milena Milatović je, od samog stupanja na dužnost predsjednika države Jakova Milatovića zadobila simpatije građana, prije svega zbog svoje odmjerenosti, elokventnosti i savršenog stila u oblačenju, ali i učešća i podrške društvenim akcijama.  Kaže da oboje ulažu napor da se ogromna promjena u njihovom životu ne reflektuje na zajednički život, i da nastoji da to ne utiče na porodične rituale i navike, poput odlaska na pijacu i spremanja jela, za koja je nedjeljom “zadužen” njen suprug, a djeca su mu glavni pomagači. Takođe, kaže da se trude da što više vremena provedu u prirodi, daleko od gradske vreve i gužve, i najviše se raduju odlasku na selo. Smatra da je “za lijep izgled dovoljna jednostavnost i prirodnost, a ne brendovi i trendovi”, i da nastoji da svojim odijevanjem istakne značaj domaćih dizajnera.

Majka je troje djece, a rođenje ćerkice podudarilo se sa početkom predsjedničke kampanje, ali je našla vremena da odgovori na određene pozive koji su imali humanitarni karakter. Posljednji je bio angažman na Diplomatskom bazaru koji organizuje Međunarodni klub žena. I dalje će se, kaže, truditi da da doprinos ekonomskom osnaživanju žena i zalagaće se za veće uključivanje žena na svim nivoima odlučivanja.

Kompletan intervju pročitajte u novom broju “Gracije” koja je od danas na kioscima”.

Idi na VRH
error: Content is protected !!