Amerikanci volontiraju u Crnoj Gori

“Volonteri i volonterke će od danas pružati podršku nastavnicima engleskog jezika, pridruživši se još 5 drugih volontera i volonterki koji već služe u Crnoj Gori. Želimo im sve najbolje tokom službe”, piše u saopštenju koje je objavljeno na Facebook stranici Ambasade SAD u Podgorici

Sedmoro Amerikanki i Amerikanaca položilo je juče zakletvu, obavezujući se na dvije godine službe u zajednicama širom Crne Gore kao volonteri i volonterke Mirovnog korpusa, saopšteno je iz Ambasade SAD u Podgorici.

“Ambasadorka Džudi Rajzing Rajnke prisustvovala je ceremoniji polaganja zakletve grupe volontera i volonterki, koja je označila završetak obuke duge 11 sedmica, koja je podrazumijevala učenje crnogorskog i engleskog jezika. Volonteri i volonterke će od danas pružati podršku nastavnicima engleskog jezika, pridruživši se još 5 drugih volontera i volonterki koji već služe u Crnoj Gori. Želimo im sve najbolje tokom službe”, piše u saopštenju koje je objavljeno na Facebook stranici Ambasade SAD u Podgorici.

Foto: U.S. Embassy Podgorica

Idi na VRH
error: Content is protected !!