Hit video sa sajma u Beogradu: Pogledajte kako Vladimir Joković priča italijanski jezik (VIDEO)

Joković se delegaciji iz Italije obratio sa “dobro veče”, ali kada je uvidio da su Italijani, nastavio je na italijanskom. “Bonđorno”, rekao je Joković. Uzvratio je Italijan sa “Bonđorno” ali se ispravio i rekao “Bonasera”. “Kome staj”, pitao je Joković. “Bene”, odgovorio je Italijan. “Tuto bene”, uzvratio je Joković. “Tuto bene”, odgovorio je Italijan

Povodom otvaranja drugog Međunarodnog sajma vina i alkoholnih pića u Beogradu, u Srbiju su doputovali predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i ministar poljoprivrede Vladimir Joković.

Jedna komična situacija odigrala se juče između Jokovića i delegacije koja je doputovala iz Italije. piše “Kurir”.

Tu je bio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je i domaćin na sajmu. Predsednik Vučić, koji je bio u društvu Milatovića i delegacije Italije, pozvao je Jokovića da im se pridruži.

Prilikom razgovora predsjednik Srbije obratio se Milatoviću i u prijatnom razgovoru se čak i našalio i dok se rukovao sa Jokovićem rekao: “Mi Srbi se znamo”.

Joković se delegaciji iz Italije obratio sa “dobro veče”, ali kada je uvidio da su Italijani, nastavio je na italijanskom.

“Bonđorno”, rekao je Joković. Uzvratio je Italijan sa “Bonđorno” ali se ispravio i rekao “Bonasera”.

“Kome staj”, pitao je Joković. “Bene”, odgovorio je Italijan.

“Tuto bene”, uzvratio je Joković. “Tuto bene”, odgovorio je Italijan.

 

Foto: Printscreen (Tanjug)

Idi na VRH
error: Content is protected !!