Pogledajte kako danas izgleda Titov sin Saša Broz: Rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada je isplivala fotografija

Aleksandar Mišo Broz rođen je u Titovom braku sa drugom suprugom, Mariborčankom Hertom Has. Angažovao se u politici, ali i u privredi, a 80-ih i 90-ih godina bio je na najvišim pozicijama u energetskoj kompaniji INA

Aleksandar Mišo Broz, sin Josipa Broza Tita, poslednju deceniju poslije završetka uspješne diplomatske karijere rijetko se pojavljivao u javnosti. Njegova ćerka Saša Broz, Titova unuka, nedavno je objavila fotografiju na kojoj su joj se pridružili 82-godišnji otac Mišo i 81-godišnja majka Mira.

U zagrljaju oca Miše i majke Mire, unuka Josipa Broza Tita, napisala je „Oni su sve”, te na taj način poručila svojim pratiocima da nam roditelje niko i ništa ne može zamijeniti. Prije izvesnog vremena, 54-godišnja pozorišna rediteljka je za hrvatski magazin “Glorija” rekla da su njeni roditelji najviše uticali na to kako se ona oblikovala kao ličnost.

„Čovjek mora da bude u stanju da sam sebe usmjerava tokom godina, ali porodica je uvijek tu da ti čuva leđa“, rekla je Titova unuka Saša.

Aleksandar Mišo Broz, piše N1 Slovenija, rođen je u Titovom braku sa drugom suprugom, Mariborčankom Hertom Has. Angažovao se u politici, ali i u privredi, a 80-ih i 90-ih godina bio je na najvišim pozicijama u energetskoj kompaniji INA, prenosi zena.blic.rs.

Nakon osamostaljenja Hrvatske, na preporuku tadašnjeg predsjednika Franje Tuđmana, postao je prvi savjetnik hrvatskog ministra spoljnih poslova. Potom je radio kao savjetnik ministra u hrvatskim ambasadama u Rusiji i Egiptu i kao hrvatski ambasador u Indoneziji.

Foto: Instagram

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!