Hit scena na beogradskom aerodromu: Baka (90) se posle mnogo godina vratila u Srbiju, priredili joj vrhunski doček (VIDEO)

Baku, koja je bila u kolicima nakon izlaska iz aviona, sačekao je orkestar koji je zasvirao pesmu “Dobro jutro Šumadijo”. Ona je potom sa velikim osmijehom na licu ustala iz kolica i zaigrala kolo, što su svi koji su prisustvovali divnoj sceni propratili sa oduševljenjem

Dolazak kući posle dugog boravka u inostranstvu je emotivan za svakoga, posebno za nekoga ko je godine proveo “preko grane”.

Zato nije ni čudno da ljudi reaguju oduševljeno kada dotaknu rodnu grudu, posebno ako im bude priređen dostojan doček.

Snimak koji je jedna djevojka podijelila na TikToku prikazuje upravo takvu dobrodošlicu upriličenu njenoj baki na beogradskom aerodromu, koja se posle više godina vratila u Srbiju.

@natttstef

Brb crying #srbija🇷🇸

♬ original sound – tash

“Dovela sam svoju devedesetogodišnju baku nazad u otadžbinu posle mnogo godina i evo kako je prošlo. Čista radost”, piše na snimku dočeka, piše “Kurir”.

Baku, koja je bila u kolicima nakon izlaska iz aviona, sačekao je orkestar koji je zasvirao pesmu “Dobro jutro Šumadijo”.

Ona je potom sa velikim osmijehom na licu ustala iz kolica i zaigrala kolo, što su svi koji su prisustvovali divnoj sceni propratili sa oduševljenjem.

“Nema ništa bez Srbije” i “Baka legenda”, neki su od komentara koji su objavljeni ispod snimka.

 

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!