Slučaj koji je potresao BiH: Ubica kriminalističkog inspektora postao otac sat vremena nakon zločina

Tokom saslušanja pred istražnim organima, Kokanović je tvrdio da nije znao zašto je pucao na inspektora, ističući da je bio pod uticajem alkohola i droge u trenutku zločina. Tužilaštvo, međutim, tvrdi da su Kokanović i njegovi pomagači, braća Dani i Bojan Savić, te Dejan Šarić, došli u klub “Džil” sa namjerom da potraže ubijenog inspektora i suspendovanog policajca Dalibora Bošnjakovića

U priči koja potresa Bijeljinu, Nikola Kokanović, ubica kriminalističkog inspektora Nenada Markovića, postao je otac samo sat vremena nakon što je počinio zločin koji je ostavio zajednicu u šoku, piše Srpskainfo.

BIO POD UTICAJEM ALKOHOLA

Tokom saslušanja pred istražnim organima, Kokanović je tvrdio da nije znao zašto je pucao na inspektora, ističući da je bio pod uticajem alkohola i droge u trenutku zločina. Tužilaštvo, međutim, tvrdi da su Kokanović i njegovi pomagači, braća Dani i Bojan Savić, te Dejan Šarić, došli u klub “Džil” sa namjerom da potraže ubijenog inspektora i suspendovanog policajca Dalibora Bošnjakovića.

Izvor blizak istrazi otkrio je da su Kokanović i njegovo društvo upućivali “čudne poglede” prema inspektoru i policajcu tokom večeri.

NIJE BILO VERBALNIH PRIJETNJI

Dalibor Bošnjaković, koji je bio prisutan u trenutku zločina, izjavio je da su se susretali s neprijateljskim pogledima od strane Kokanovića i njegovih pomagača čim su ušli u lokal, ali da nije bilo verbalnih pretnji. Bošnjaković je dodatno otkrio da je učestvovao u istrazi protiv jednog od osumnjičenih pomagača, ali da se svi prisutni inače nisu međusobno poznavali, prenosi “Avaz”.

Tragični događaj odigrao se u noći između 1. i 2. oktobra u bijeljinskoj Ulici Meše Selimovića, ispred kluba “Džil”, kada je Nikola Kokanović ispalio dva smrtonosna hica u grudi inspektora Markovića, koji je tada bio na dužnosti. Neposredno prije ovog zločina, Kokanović je suprugu odvezao u bijeljinsku bolnicu gde se porodila carskim rezom.

Foto: Nikola Kokanović (Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!