U stanu u Njujorku nađeni mrtvi žena, djevojčica i pas: “Čuli smo buku, pas je cvilio” (VIDEO)

Susjedi navode da je zgrada nova i da su majka i ćerka tu živjele svega tri-četiri mjeseca

Njujorška policija sprovodi istragu nakon što su u ponedjeljak u stanu u Brooklynu pronađena tijela žene, tinejdžerke i psa. Susjedi kažu da su prošlog vikenda nazvali policiju jer su u stanu čuli zabrinjavajuće zvukove.

Policijski službenici su u ponedjeljak, nakon dojave o mogućem incidentu, stigli do stana na drugom spratu zgrade. S obzirom na to da jiko nije odgovarao, na silu su ušli u objekat i pronašli 37-godišnju ženu s ubodnim ranama i 14-godišnju djevojčicu s povredom glave. Na mjestu događaja je bilo i tijelo psa koji je bio ugušen i imao vrećicu na glavi.

Muškarac koji živi u zgradi je kazao da je čuo vrištanje i lupanje iz stana u petak oko 7:20 ujutro. Rekao je da je vika bila glasna i da je odmah nazvao policiju. “Čuli smo vrištanje. Čuli smo psa kako cvili”, rekao je Steve Schor, a prenosi ABC News.

“Došla je policija. Otišli su gore. Čuli su muziku u stanu i niko nije otvarao vrata. Izbezumljen sam. Nadam se da će uhvatiti krivca”, dodao je. Susjedi navode da je zgrada nova i da su majka i ćerka tu živjele svega tri-četiri mjeseca, prenosi Index.hr.

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!