Najmanje dvoje poginulih: Sletio autobus na putu Cetinje – Budva, više povrijeđenih

Na licu mjesta je šest vozila Hitne pomoći. “Vijestima” je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povrijeđenih

Najmanje dvije osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno u udesu koji se desio na putu Cetinje-Budva.

Prve informacije iz Uprave policije su govorile da su tri osobe poginule, ali su ljekari do sada utvrdili smrt dvoje putnika.

Kako je potvrđeno “Vijestima”, došlo je do slijetanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića.

U toku je izvlačenje povrijeđenih iz vozila. Na mjesto nezgode upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mjesta je šest vozila Hitne pomoći. “Vijestima” je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povrijeđenih.

Ekipama Hitne pomoći, ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povrijeđenih.

“Na magistralnom putu Cetinje – Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usljed čega je došlo do slijetanja autobusa ‘Papović’ sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mjesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije”, objavila je Uprava policije na mreži X.

Na vajber grupi Patrola-CG objavljen je snimak sa mjesta udesa.

Foto: Screenshot/Patrola-CG

Idi na VRH
error: Content is protected !!