Gusinjanin nestao kod vodopada Grlja, porodica apeluje za pomoć: Vučetaja poslednji put vidjeli 3. juna

Raspoložive ekipe Ronilačkog saveza, kao i službenici policije Vučetaja su protekle sedmice tražili po nepristupačnom terenu gusinjskog kraja

Gusinjanin Sulja Vučetaj (51) nestao je prije devet dana kod vodopada Grlja u gusinjskom naselju Vusanje, a njegova porodica apelovala je danas na sve državne institucije i građane da im pomognu kako bi ga pronašli.

Kako je porodica kazala za Portal RTCG, Vučetaja su poslednji put vidjeli 3. juna i od tad mu se izgubio svaki trag.

Raspoložive ekipe Ronilačkog saveza, kao i službenici policije Vučetaja su protekle sedmice tražili po nepristupačnom terenu gusinjskog kraja.

U tome su im pomogli i pripadnici Gorske službe spašavanja, koji su se ovim povodom i zvanično oglasili.

“Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore vršili su pretragu dijela kanjona Grlja u Opštini Gusinje u cilju pronalaženja nestale osobe, na poziv Službe zaštite i spašavanja Gusinje i porodice nestalog”, saopštili su iz GSS.

Porodica se zahvalila ekipama koji su im pomagali do sada, apelujući na građane da ih obavijeste ukoliko imaju neku informaciju.

“Veliki problem je jako nepristupačan teren po kom se vrši potraga. Zahvaljujemo se našim mještanima, prijateljima i rodbini koji su uz nas u ovim teškim trenucima”, kazao je Naser Vučetaj.

Takođe su apelovali na državne institucije da im pomognu u potrazi.

“Naše mogućnosti su jako male. Jedino nam preostaje da se nadamo da je živ”, zaključili su iz porodice Vučetaj za Portal RTCG. 

Foto: GSS, Fejsbuk

Idi na VRH
error: Content is protected !!