Vraneš: Došlo je vrijeme svetosavske Crne Gore na koju će morati svi da se naviknu, razumijem nervozu gubitnika

Vraneš je u izjavi za “Dan” poručio da je “vrijeme montenegrinske histerije ideologije Sekule Drljevića zauvijek prošlo”. “Posebno kada su u pitanju Pljevlja”, dodao je

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš rekao je danas da je došlo vrijeme svetosavske Crne Gore, na koju će morati svi da se naviknu.

On je uputio zahtjev svim direktorima opštinskih javnih ustanova i preduzeća u tom gradu da na zgradama hitno istaknu trobojke. Komentarišući inicijativu za njegovo razrješenje koju je najavio DPS Vraneš je rekao da razumije nervozu gubitnika.

“Prema članu 11 Zakona o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola, nalažem vam da po najhitnijem postupku istaknete zastavu srpskog naroda – trobojku na zgradama uprava vaših ustanova i preduzeća”, navodi se u zahtjevu Vraneša.

Vraneš je u izjavi za “Dan” poručio da je “vrijeme montenegrinske histerije ideologije Sekule Drljevića zauvijek prošlo”.

“Posebno kada su u pitanju Pljevlja”, dodao je, prenosi CdM.

Na pitanje kako komentariše inicijativu za njegovo razrješenje koju je podnijela Demokratska partija socijalista (DPS) Vraneš je rekao da razumije nervozu.

“Razumijem nervozu gubitnika čije ime u istoriji naše države se pamti na najružni mogući način”, rekao je on.

Razrješenje Vraneša zatražila je i Socijaldemokratska partija.

Foto: Dario Vraneš (pljevlja.me)

Idi na VRH

error: Content is protected !!