Američka, a naša: Enisa Nikaj na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore u Njujorku (VIDEO)

Konzul Amer Cikotić i vicekonzulka Maja Vasilijević su čestitali Enisi na izvanrednom uspjehu koji je postigla i zahvalili su se njenom ocu Halilu što je ljubav prema domovini i njegovim rodnim Tuzima prenio i na djecu

Enisa Nikaj, sve popularnija američka pjevačica, iako je rođena i odrasla u Bruklinu, nije zaboravila zemlju iz koje potiče.

U pratnji oca Halila i brata Eniisa, došla je na prijem u Generalnom konzulatu u Njujorku koji je priređen povodom Dana nezavisnosti Crne Gore.

Konzul Amer Cikotić i vicekonzulka Maja Vasilijević su čestitali Enisi na izvanrednom uspjehu koji je postigla i zahvalili su se njenom ocu Halilu što je ljubav prema domovini i njegovim rodnim Tuzima prenio i na djecu.

Enisa je diplomirala na Brooklyn Collegeu poslovni marketing, a prvi singl “Burn This Bridge” objavila je u septembru 2016. godine.

Iako su rođeni u Bruklinu, ne zaboravljaju svoje porijeklo – Košarkašica Amina Marković, pjevačica Enisa Nikaj i košarkaš Eniis Nikaj

Poseban uspjeh je ostvarila sa pjesmom “Count my blessings”,  koja na Jutjubu ima preko 63 miliona pregleda.

Kaže da je time željela da poruči da uz naporan rad i upornost nijedan san nije nedostižan.

Valja istaći da je Enisa obradila Eminemov hit iz 2009. godine, “Mockingbird”. I sam pjevač je bio oduševljen njenom izvedbom i izjavio je da je ona najljepši ženski vokal koji je otpjevao njegovu pjesmu. 

Prijem povodom Dana nezavisnosti u Njujorku: 21. maj slobodno možemo zvati i danom dijaspore

Enisa, kako saznajemo, uskoro kreće na evropsku turneju. Voljela bi da nastupi i u Crnoj Gori, gdje često provodi godišnji odmor.

Sead Hodžić

Foto: Fokuspress.com

 

2016: “Burn This Bridge”

2017: “Glory Days”

2017: “Freedom”

2018: “Reunite”

2019: “Something Beautiful”

2019: “Wait for Love”

2020: “Love Cycle”

2020: “Dumb Boy”

2021: “Count My Blessings”

2021: “Love Cycle (Remix)” (ft. Davido)

2021: “Tears Hit the Ground”

2022: “One Thing”

2022: “Get That Money”

2022: “Just A Kiss (Muah)”

2022: “OLÉ”

2023: “Blame It On Me”

Enisu danas na društvenim mrežama prate milioni ljudi. Preko 1,9 miliona fanova je prate na njenom Jutjub kanalu, gdje možete i poslušati sve njene pjesme. 

Idi na VRH
error: Content is protected !!