Rahmetli muftija Muamer Zukorlić upozoravao: Ovo ludilo će odnijeti veliki danak (VIDEO)

Nakon tragedija koje su ovih dana potresle Srbiju mnogi psiholozi upozorili su na istu stvar kao nekada muftija Zukorlić. Utjecaj rijaliti programa u kojima se promoviraju razvrat i nasilje poguban je za mlade u Srbiji. Jedan od najgledanijih i najbizarnijih emitira se upravo na televiziji gdje je Zukorlić, tokom gostovanja, upozoravao na posljedice

Korisnici društvenih mreža dijele video obraćanja rahmetli muftije Muamera Zukorlića tokom jednog gostovanja na televiziji Happy. U svom tadašnjem obraćanju muftija Zukorlić obraća se Milomiru Mariću, pokušavajući ga uvjeriti da prestane s emitiranjem rijaliti programa koji truju naciju i da ostavi makar mali dio za one ljude u Srbiji koji žele “normalno odgajati djecu”.

– Ti si ovdje, Mariću, svjedok koliko je ovdje sve lažno, moguće je biti čovjek, vjerovati u Boga, previše će biti uništenih generacija i djece, ostavite barem jednu traku za one koji to žele. Kako ćeš umrijeti Mariću, neke stvari koje si radio će ti zapriječiti u grlu kad budeš umirao. Čovječe, nemoj ovo da radiš – kazao je, između ostalog, muftija Zukorlić.

Marić mu je kroz osmijeh odgovorio: “Ne bih ja tu ništa mijenjao”.

Nakon tragedija koje su ovih dana potresle Srbiju mnogi psiholozi upozorili su na istu stvar kao nekada muftija Zukorlić. Utjecaj rijaliti programa u kojima se promoviraju razvrat i nasilje poguban je za mlade u Srbiji. Jedan od najgledanijih i najbizarnijih emitira se upravo na televiziji gdje je Zukorlić, tokom gostovanja, upozoravao na posljedice.

Deco počivajte u miru , porodicama iskreno saučešće .Molim sve da pogledaju klip .A svi mi trebalo bi da se zapitamo kuda idemo?Danas je ovaj govor neophodno saslušati jer je u stvari reč Božija iz usta Muftije Zukorlića . Njegovo vizionarsko razmišljanje koje treba da nam bude vodilja u ovim zlim vremenima ." Sačuvajmo bar seme u ovim vremenima" Moamer Zukorlić

Posted by Dragisa Zekic on Wednesday, May 3, 2023

Foto: Jutjub/Happy TV

Idi na VRH
error: Content is protected !!