Hit video: Nasred auto-puta rezao pršut ljudima koji su zaglavili u koloni

U petak, dan pošto je u Parmi stekao diplomu na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje, krenuo je kući. Međutim, dogodilo mu se da je zapeo nekoliko sati nepomičan u koloni, jer je neki ekspert, vozeći kamion sa betonskim blokovima, iskrenuo i vozilo i teret preko sve tri trake…

Saverio Santareli (25) osigurao je sebi medijsku slavu u Italiji, gotovo slučajno. U petak, dan pošto je u Parmi stekao diplomu na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje, krenuo je kući.

Međutim, dogodilo mu se da je zapeo nekoliko sati nepomičan u koloni, jer je neki ekspert, vozeći kamion sa betonskim blokovima, iskrenuo i vozilo i teret preko sve tri trake auto-puta.

A onda treba čekati dok policija dođe, pa dok snimi, pa dok sve to bude počišćeno sa puta i saobraćaj opet bude uspost avljen. I tako koji sat…

Nakon par sati strpljivog čekanja, mladić se dosetio da su u koloni Italijani. A ključan je element italijanske kulture da se od jutra razmišlja pa i raspravlja šta jesti, pa je Santareli iz automobila izvadio i na betonski “most” koji dijeli trake stavio pršut, koji je prethodno nosio kao ispitno gradivo, piše “Jutarnji list”.

Dohvatio je i nož i počeo da seče kriške pršuta, pa ih zatim nudi i onima ispred, i onima iza, da ih utješi zbog neočekivanog zastoja.

Za razliku od putnika u automobilima, koji u zastoju ipak izlaze iz vozila, barem da bi vidjeli pomjera li se kolona, putnici u autobusima ne smiju ni nos da promole. Pa je Santareli stigao kao nagrada s neba đačkoj ekskurziji, koju je takođe počastio kriškama pršuta.

On je kasnije najavio da će kružiti Italijom, rezati pršut, častiti njime namernike, pozivajući ih da prate njegove društvene kanale gdje prenosi svoja iskustva.

@viaggiatorinati

SITUAZIONE ATTUALE AUTOSTRADA A1 MILANO-BOLOGNA 21/04/23 @Autostrade per l’Italia🇮🇹 @welcome to favelas @Trash Italiano @Pastorizianeverdiesreal @ITALIASPACCONA #prosciutto #vino #monopattino #autostrada #italia #loveitaly #bloccati #bloccatiinautostrada #camion #trash

♬ Fire – Official Sound Studio

Idi na VRH
error: Content is protected !!