Otrovnica mu se zavukla u nogavicu: Pogledajte kako je spasio i sebe i nju (VIDEO)

Nakon brzog poteza kojim je na kraju spasio i sebe i zmiju počeo je da psuje od uzbuđenja, a video njegove pustolovine postao je hit na društvenim mrežama

Život u Australiji povremeno mogu otežati brojne životinjske vrste opasne po život, a jedna od njih je i tigrasta zmija koja slovi za jednu od najotrovnijih vrsta.

Jedan Australijanac popravljao je ogradu kad mu se u nogavicu zavukla upravo ta otrovnica.

Kad je shvatio šta se događa već je bilo prekasno, jer se zmija udobno smjestila u njegovim pantalonama, pa je domišljati muškarac podvezao nogu kako bi spriječio daljnje kretanje zmije prema ”porodičnim draguljima”, kako je muškarac nazvao svoje međunožje, piše dnevnik.hr.

Muškarac je, inače, odlučan da ne ubija zmije, ali situacija u kojoj se našao navela ga je da preispita svoj moral. Na kraju ipak odlučio da se pridržava svojih moralnih načela i odstrani zmiju, a da je povrijedi. Uhvatio ju je za rep i naglo izvukao iz nogavice.

Nakon brzog poteza kojim je na kraju spasio i sebe i zmiju počeo je da psuje od uzbuđenja, a video njegove pustolovine postao je hit na društvenim mrežama.

Pogledajte:

Idi na VRH
error: Content is protected !!