Deda ubijene djevojčice razmotao klupko zločina u Ripnju: Bio je zaljubljen u moju ćerku, a bojim se i u unuku

“Odveo je Nevenu na mjesto gdje ju je silovao i ubio, a zatim je bacio njeno krvavo tijelo pored puta”, kaže potresno deda i dodaje da je zatim onako krvav otišao do njih kuće. “Izbo je potom moju ćerku Sanju, sina Dejana i moju ženu. Krvi je bilo svuda po kući, čak i po plafonu, cijela kuća prelivena krvlju”, kazao je Nenad P.

Nenad P, deda ubijene djevojčice za “Kurir” kaže da mu i dalje nije jasno zašto je njihov prvi komšija Stojan Ilić ubio njegovu unuku.

“Nevena, moja ćerka Sanja i djeca su iz Kruševca došla u subotu kako bi zajedno proveli praznike i raspust. I od tada je Stojan kod nas, nije izbijao iz naše kuće”, kaže on i dodaje:

“Juče je popio kafu sa mnom u mojoj kući i odvezao me na stanicu i otišao sam za Beograd. On je kolima zatim došao opet do kuće i pokupio Nevenu i njenog brata i odvezao ih do prodavnice…”

Naš sagovornik kaže da je osumnjičeni zatim Neveninom bratu rekao da izađe iz kola i kupi baterije.

Ubijena djevojčica Nevena P. (Društvene mreže)

“Čim je klinac izašao iz kola on je dodao gas i pobjegao. Odveo je Nevenu na mjesto gdje ju je silovao i ubio, a zatim je bacio njeno krvavo tijelo pored puta”, kaže potresno deda i dodaje da je zatim onako krvav otišao do njih kuće.

“Izbo je potom moju ćerku Sanju, sina Dejana i moju ženu. Krvi je bilo svuda po kući, čak i po plafonu, cijela kuća prelivena krvlju”. Nenad je dodao da je Stojan Ilić dolazio kod njih jednom ili dva puta mjesečno, a kada bi došla Sanja sa djecom nije izlazio iz njihove kuće.

“Od subote je kod nas i on je bio zaljubljen u Sanju, a bojim se i u Nevenu. Kupovao im je stvari i davao novac tako da je moguće imao plan da ih pridobije na taj način”, kaže deda ubijene devojčice i proklinje dan kad su došli.

“Došli su za Uskrs, a sad je sahranjujemo. Tuga, da tužnije ne može biti”.

Potreseni deda je rekao da su Stojanova braća nakon zločina pobegla, kao i bivša žena i dijete.

“Niko ne zna gdje su oni, sumnjaju da ćemo se mi osvetiti za Nevenu, a mi nismo takvi ljudi, iako smo bijesni i ljuti. Niko nije trebao da nam oduzme”, rekao je deda ubijene devojčice.

U kući su i dalje vidljivi tragovi krvi od krvoprolića koje je juče počinio pomahnitali osumnjičeni Stojan Ilić.

Nenad P. kaže i da je njegov sin Dejan pokušao da odbrani sestru i majku, ali nije imao dovoljno hrabrosti.

“Dejan je cepao drva ispred kuće i kada je vidio da je Stojan izašao onako pomahnitao iz kola, uletio je za njim u kuću. Stojan je donio nož iz svoje kuće, on je sve planski uradio i počeo da ubada nožem moje ukućane.

Sin Dejan se zaletio na njega sa sekirom, ali se uplašio pa je spustio i Stojan je iskoristio priliku i izbo ga po lijevoj ruci”, kaže deda i pokazuje da mjesto na kom mu je izboden sin, a ujak ubijene djevojčice.

Foto: Stojan Ilić (Društvene mreže)

 

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!