Ulcinj dobija jedan od najprestižnijih hotela na Jadranu, vrijedan više od 40 miliona eura (VIDEO)

Abazović je kazao da će hotel imati pet zvjezdica i da će njim upravljati jedan od najvećih brendova u svijetu, čiji naziv nije htio da otkriva

Direktor Morskog dobra Mladen Mikijelj i vlasnik kompanije “Rojal” iz Prištine Arber Krjeziu potpisali su Aneks ugovora kojim su stvorili svi uslovi za valorizaciju lokaliteta nekadašnjeg hotela “Jadran” u Ulcinju i investiciju vrijednu više od 40 miliona eura.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari.

Abazović je kazao da ćemo izgradnjom hotela “Jadran” dobiti najluksuzniji hotel na crnogorskom primorju, prenosi rtcg.me.

“Investicija će biti vrijedna preko 40 miliona eura i biće preuzet jedan od najprepoznatljivijih svjetskih hotelskih brendova”, kazao je Abazović.

Kazao je i da će hotel imati pet zvjezdica i da će njim upravljati jedan od najvećih brendova u svijetu, čiji naziv nije htio da otkriva.

“Biće to jedan od najprestižnijih hotela na Jadranu i biće otvorena nova radna mjesta” , kazao je Abazović.

Potpisani aneks omogućava investitoru da uđe u pripremne radove za izgradnju hotela koji će sa, u svjetskim okvirima, prepoznatim brendom, biti jedan od najluksuznijih na crnogorskom primorju, najavljeno je iz Vlade.

Foto: GOV.ME

Veliki dan za Ulcinj i crnogorski turizam ✅️

Veliki dan za Ulcinj i crnogorski turizam ✅️Stvoreni svi preduslovi za početak izgradnje najluksuznijeg hotela na crnogorskoj obali – hotela Jadran u UlcinjuHvala svima koji neumorno rade na ostvarenju sna za mnoge Ulcinjane – investitoru #ArberKryeziu, ministrima #AnaNovakovićĐurović, #GoranĐurović. #AleksandarDamjanović, predsjedniku Opštine Ulcinj #OmerBajraktari, zamjeniku generalnog sekretara Vlade Crne Gore #IlirHarasani, rukovodstvu Morskog dobra na čelu sa #MladenMikijeli i #BlažoRađenović

Posted by Dritan Abazović on Friday, April 7, 2023

Idi na VRH
error: Content is protected !!