“Psihopata” prebio mladoženju: Em ga je dobro umlatio, em dobro zaradio – za deset minuta uzeo 3.000 eura (VIDEO)

Prijatelji su sa strane navijali i dobro se zabavljali. Na kraju je mladoženja pokazao dodatnu hrabrost tako što je skinuo kacigu, ali jednostavno nije ima šanse protiv Bakočevića

Momak iz Crne Gore sa nadimkom “Psihopata” koji živi, radi i trenira u Beogradu, nedavno je imao neobičan meč. Veselo društvo iz Švedske došlo je sa samo jednim ciljem – da svom prijatelju koji se uskoro ženi priredi spektakl koji će pamtiti dok je živ.

Umjesto momačke večeri sa golišavim ljepoticama i obiljem alkohola, budući mladoženja se potukao sa jednim od najpopularnijih MMA boraca na Balkanu, piše “Kurir”.

Vaso Bakočević odradio je borbu čini se sa pola snage, ali vrhunski i profesionalno. Bilo je tu raznih udaraca, bacanja, poluga. Mladoženja je imao zaštitnu kacigu, štitnike za noge i rukavice, dok je Vaso radio “na ruke”.

Pokušavao je mladoženja, inače za glavu viši od Vasa, da preuzme inciijativa, krene sa napadima, ali uvijek je nailazio na zid, čovjeka koji ima više od 100 borbi u ringu.

Prijatelji su sa strane navijali i dobro se zabavljali. Na kraju je mladoženja pokazao dodatnu hrabrost tako što je skinuo kacigu, ali jednostavno nije ima šanse protiv Bakočevića.

Na kraju, kada je riješio meč u svoju korist, Vaso Bakočević odlučio je da naplati pobjedu. Uzeo je lagano 3.000 eura za desetak minuta i pohvalio se time.

“Svaka čast momku. Nikad se nije tukao u životu, a nije ni znao šta ga čeka. Kada je vidio samo je rekao “oh, no”. Svaka mu čast na hrabrosti. Dali smo mu rukavice i kacigu, nisam išao da ga povrijedim. Malo je u tijelo bilo jače, ali je bilo klasično maltretiranje”, rekao je Bakočević i dodao:

“Možda me je jednom, dva puta udario. Kad se boriš sa čovjekom koji nije borac i kad ga baciš na pod, oni se za vas uhvate. To mi zovemo posmrtni grč. Toliki je stres i strah. Ovo je najbrže zarađenih par hiljada u životu”, rekao je “Psihopata”.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!