Jasmina S. ubila muža, umotala ga u foliju ćebad, pa zalivala omekšivačem: Danas joj počelo suđenje

“Nismo mogli da ga obučemo jer mu je otpadao svaki dio kože za koji bismo se uhvatili. Stavili smo ga u drveni kovčeg nakon što sam preko tijela stavio trenerku, jer nismo mogli da ga obučemo. Dodao sam mu pod glavu jastuk i jedno ćebe. Taj drveni sanduk smo stavili potom u limeni. Eto, tako smo ga sahranili”, potresno je rekao za “Kurir” Milanko S. i dodao da se njegova unučad nalaze u hraniteljskoj porodici, kao i da znaju šta je njihova majka uradila ocu

U Višem sudu u Beogradu danas je počelo suđenje Jasmini S. (45) iz Lazarevca, koja je optužena da je prošle godine ubila supruga Sinišu S. (42) u njihovom iznajmljenom stanu, a zatim ga umotala u foliju, pa u nekoliko ćebadi i danima zalivala tijelo omekšivačem, kako se ne bi osjećao neprijatan miris.

Zločin je, piše “Kurir”, otkriven 28. februara prošle godine, kada je Jasmina pokušala da izvrši samoubistvo, a ostavila je i oproštajno pismo, koje su njena djeca odnijela komšiji.

Inspektori su tokom uviđaja zatekli jezivu scenu na kauču u dnevnoj sobi kada su pomjerili ćebe i ugledali leš u poodmakloj fazi raspadanja. Ispostavilo se da je Siniša ubijen dosta ranije, a da bi prikrila neprijatan miris, optužena žena je telo zalivala omekšivačima i raznim hemikalijama za čišćenje kuće.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu u avgustu prošle godine, a Jasmina S. tereti se da je izvršila krivično djelo teško ubistvo i prijeti joj doživotna robija.

Danas je u Višem sudu u Beogradu održano pripremno ročište, koje je bilo zatvoreno za javnost, a Jasmina S. je u Palatu pravde dovedena iz pritvora u pratnji zatvorskih stražara, pošto se od hapšenja nalazi iza rešetaka.

Milanko S., Sinišin otac je ranije u potresnoj ispovijesti za “Kurir” ispričao da je tijelo njegovg sina bila u toliko lošem stanju da mu je otpadala koža i da su ga jedva sahranili.

“Obdukcija je pokazala da je Siniša ubijen sa 15 uboda kuhinjskim nožem, 13 uboda imao je s lijeve strane tijela, dok su druga dva s desne. Imao je povrede na lijevoj plećki, ramenu, grudima, a na lijevoj ruci imao je ranu dužine 22, a dubine 12 centimetara, tako da je nož prošao kroz cijelu nadlakticu”, rekao je ranije Milanko S. za “Kurir” i dodao da očekuje da će njegova snaja dobiti dožiovtnu robiju, jer zbog zločina koji je počinila ne treba da vidi svjetlost dana.

Naš sagovornik ispričao je i da su mu, zbog stanja u kom se tijelo nalazilo, predlagali da sina stavi u džak, pa u limeni sanduk kako bi mogao da ga sahrani, ali da on to nije dozvolio.

“Nismo mogli da ga obučemo jer mu je otpadao svaki dio kože za koji bismo se uhvatili. Stavili smo ga u drveni kovčeg nakon što sam preko tijela stavio trenerku, jer nismo mogli da ga obučemo. Dodao sam mu pod glavu jastuk i jedno ćebe. Taj drveni sanduk smo stavili potom u limeni. Eto, tako smo ga sahranili”, potresno je rekao za “Kurir” Milanko S. i dodao da se njegova unučad nalaze u hraniteljskoj porodici, kao i da znaju šta je njihova majka uradila ocu.

Foto: Jasmina S. i ubijeni Siniša S. (Foto: Printscreen/Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!